Shop policies

Betaling

Flowerchild Organic modtager betaling med betalingskort og MobilePay.
Vi accepterer følgende betalingskort: VISA-Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron og Maestro. Alle beløb er i DKK: Danske kroner og er incl. moms. Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol.
Det betyder at man ikke kan aflæse dine informationer. Vi hæver først dine penge, når varen er afsendt fra vores lager.

     

 

Levering

Flowerchild Organic benytter GLS og alle priser er excl. Fragt.

Levering i DK, 1-3 hverdage
Fragtpris pakkeshop 39 kr. pr. ordre
Fragtpris omdeling til privat 69 kr. pr. ordre
I forbindelse med ferie vil det altid fremgå af info på vores forside hvor længe shoppen holder ferielukket. 

Levering i EU, 3-5 hverdage

Sverige
Fragtpris 140 kr. pr. ordre

Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Slovakiet, Tjekkiet, Tyskland, Østrig
Fragtpris 110 kr. pr. ordre

Bulgarien, Estland, Frankrig, Italien, Letland, Litauen, Rumænien, Storbritanien, Ungarn
Fragtpris 175 kr. pr. ordre

Finland, Irland, Portugal, Spanien
Fragtpris 200 kr. pr. ordre

Vi leverer ikke i følgende lande
Færøerne, Cypern, Grønland, Grækenland, Island, Kroatien, Malta

Vi leverer ikke i lande udenfor EU

 

Reklamationsret

Der gives to års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader begået ved forkert brug af produktet. Hvis du vil reklamere skal du informere os om produktets fejl og mangler på Mail: info@flowerchildorganic.dk så kontakter vi dig angående ombytning, pengene tilbage eller afslag i prisen. Vi dækker returomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering sendes pakken til:

FLOWERCHILD ORGANIC
Tom Knudsensvej 1
5953 Tranekær

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så skal du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret for varer købt i vores webshop. Perioden gælder fra den dag du modtager din ordre. Fortrydelse skal anmelde til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Vil du returnere en vare skal du kontakte os på mail: info@flowerchildorganic.dk og gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Varen skal returneres i samme stand som ved modtagelsen.

Returomkostninger skal du selv stå for og pakken skal leveres til vores adresse:

FLOWERCHILD ORGANIC
Tom Knudsensvej 1
5953 Tranekær

  

Forbehold og ansvarsfraskrivelse 

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte varer og force majeure.

 

Personoplysninger 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. 

Vi bruger udelukkende dine oplysninger i forbindelse med forsendelse, ordrebekræftelse og faktura og til at sende dig vores nyhedsbrev hvis du selv har givet samtykke til det. Vores webshop er hostet hos Shopify og alle oplysninger er gemt på sikre servere.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

 

Nyhedsbrev

Vi bruger MailChimp til vores nyhedsbrev. Ved at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til MailChimp til behandling. Læs mere om MailChimps privatlivspolitik her: https://mailchimp.com/legal/

  

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@flowerchildorganic.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan du sende den til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage platform.
Link: http://ec.europa.eu/consumers/ord/
Angiver du en klage her skal du oplyse vores e-mail adresse: info@flowerchildorganic.dk

 

Udgiver

FLOWERCHILD ORGANIC
Tom Knudsensvej 1
5953 Tranekær